Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Οι 10 Πιο Sexy Γυναίκες Ελληνίδες Πολιτικοί


Ξεκινάμε λέγοντας το τετριμμένο. Το γούστο είναι υποκειμενικό και τα κριτήρια του "τι είναι sexy" ποικίλουν. Έτσι, αφού ξεκαθαρίσαμε αυτή τη σημαντική λεπτομέρεια, ας δούμε το TOP10 των πιο sexy γυναικών που βρίσκονται στην ελληνική βουλή τα τελευταία χρόνια, μετά από ένα mini scanning (που λένε και στο χωριό μου) στις γυναίκες βουλευτές, με βάση το γούστο μας και τα δικά μας κριτήρια.

*Προφανώς αυτό το TOP10 δεν έχει να κάνει με πολιτικά, κοινωνικά και ιδεολογικά κριτήρια. (Εξηγούμαστε να μην παρεξηγούμαστε)






10. Μιλένα Αποστολάκη
Η Μιλένα Αποστολάκη, γεννηθείσα το 1965, είναι δικηγόρος και πρώην βουλευτής Β' Αθήνας. Στη βουλή την έχουμε γνωρίσει με τα ``χρώματα`` του ΠΑΣΟΚ και έχει διατελέσει επίσης υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων από τον Σεπτέμβριο 2010 μέχρι τον Ιούνιο του 2011. Την 1 Νοεμβρίου 2011 παραιτήθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ καθώς διαφώνησε με την πρόθεση της κυβέρνησης για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την κρίση χρέους.









9. Ρένα Δούρου
Η Ρένα Δούρου, γεννηθείσα το 1974, είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στις Πολιτικές Επιστήμες. Στη βουλή την έχουμε γνωρίσει με τα ``χρώματα`` του ΣΥΡΙΖΑ και εκλέχτηκε βουλευτής Β΄ Αθηνών στις εκλογές της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου 2012. Την 25η Μαΐου του 2014 εκλέχτηκε περιφερειάρχης Αττικής. επικεφαλής του συνδυασμού "Δύναμη Ζωής" σε μια ιστορική πρωτιά της ριζοσπαστικής Αριστεράς στη πορεία της χώρας.










8. Έλενα Κουντουρά
 Η Έλενα Κουντουρά, γεννηθείσα το 1962, είναι πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας. Στη βουλή την έχουμε γνωρίσει με τα ``χρώματα`` της Νέας Δημοκρατίας και εκλέχτηκε βουλευτής Α΄ Αθηνών στις εκλογές του 2004. Το Νοέμβριο του 2011 η Έλενα Κουντουρά επανήλθε στη Βουλή. Τον Φεβρουάριο του 2012 καταψήφισε το «Μνημόνιο 2» παραβαίνοντας τη γραμμή του κόμματος και ο Αντώνης Σαμαράς τη διέγραψε από τη Νέα Δημοκρατία. Στις διπλές εκλογές Μαΐου και Ιουνίου 2012 εξελέγη βουλευτής Α΄ Αθηνών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ το 2014 ανέλαβε Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδος του Κινήματος. Πλέον, είναι Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού της Κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα και βουλευτής Α΄ Αθηνών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.











7. Άννα Καραμανλή
 Η Άννα Καραμανλή, γεννηθείσα το 1967, είναι πτυχιούχος Γυμναστικής Ακαδημίας και της Σχολής Δημοσιογραφίας «Μπόνα». Στη βουλή την έχουμε γνωρίσει με τα ``χρώματα`` της Νέας Δημοκρατίας και εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής Β΄ Αθηνών στις εκλογές της 6ης Μαΐου του 2012.








6. Νάντια Γιαννακοπούλου 
Η Νάντια Γιαννακοπούλου, γεννηθείσα το 1977, είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος  δύο μεταπτυχιακών στην Ευρωπαϊκή Πολιτική στο Τμήμα Κυβερνητικής Πολιτικής και στο Εμπορικό και Τραπεζικό Δίκαιο. Στη βουλή την έχουμε γνωρίσει με τα ``χρώματα`` του ΠΑΣΟΚ και εξελέγη βουλευτής Μεσσηνίας στις εκλογές του Οκτώβρη 2009 και επανεξελέγη Βουλευτής στις εκλογές του Μαΐου 2012. Από τον Σεπτέμβριο 2013 της ανατέθηκαν καθήκοντα Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής.








5. Ραχήλ Μακρή
Η Ραχήλ Μακρή, γεννηθείσα το 1973, είναι πτυχιούχος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Τραπεζική. Στη βουλή την έχουμε γνωρίσει με τα ``χρώματα`` των Ανεξάρτητων Ελλήνων και εξελέγη βουλευτής Κοζάνης στις εκλογές της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου 2012. Στις τελευταίες εκλογές, εκλέχθηκε βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.










4. Άντζελα Γκερέκου
 Η Άντζελα Γκερέκου, γεννηθείσα το 1959, έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική και ηθοποιίαΣτη βουλή την έχουμε γνωρίσει με τα ``χρώματα`` του ΠΑΣΟΚ και τοποθετήθηκε Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού τον Οκτώβριο του 2009. Στις 8 Νοεμβρίου 2012 ο Ευ. Βενιζέλος την διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, στην οποία τελικά επανεντάχθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2013. Στις 8 Ιανουαρίου 2015 ανακοίνωσε την αποδοχή της προτάσεως να προσχωρήσει στο Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και την υποψηφιότητά της στο Νομό Κέρκυρας με το κόμμα.






3. Όλγα Κεφαλογιάννη

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, γεννηθείσα το 1975, είναι πτυχιούχος νομικής και έκανε μεταπτυχιακά στον τομέα Εμπορικού Δικαίου Δικαίου των Επιχειρήσεων και Διεθνείς Σχέσεις. Στη βουλή την έχουμε γνωρίσει με τα ``χρώματα`` της Νέας Δημοκρατίας και εξελέγη βουλευτής της Α` Αθηνών στις εκλογές της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου 2012. Στις 21 Ιουνίου 2012, διορίστηκε Υπουργός Τουρισμού.










2. Εύα Καϊλή
 Η Εύα Καϊλή, γεννηθείσα το 1978, είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο Διεθνολόγου από το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών. Στη βουλή την έχουμε γνωρίσει με τα ``χρώματα`` του ΠΑΣΟΚ και εξελέγη βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης στις εθνικές εκλογές του 2007 και του 2009.









1. Έλενα Ράπτη
Η Έλενα Ράπτη, γεννηθείσα το 1975, είναι πτυχιούχος ψυχολογίας και πληροφορικής και έκανε μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Στη βουλή την έχουμε γνωρίσει με τα ``χρώματα`` της Νέας Δημοκρατίας και εξελέγη βουλευτής της Α΄ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του 2004, του 2007 και του 2009 και στις διπλές βουλευτικές εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου 2012.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...